Graurul (Sturnus vulgaris)

Este o pasăre din familia Sturnidae. Originari din Eurasia și Africa, graurii au fost răspândiți de către om pe celelalte continente. Graurii au între 15 și 30 cm, au culori închise cu luciu metalizat și se hrănesc cu insecte și fructe.

Perioade de vânătoare
Sezonul de vânătoare pentru graur este în perioada 15 august – 28 februarie.


RAŞOVA VREMEA